Mobilisointi

Mobilisointi tarkoittaa liikehoitoa, joka asiakkaille annetaan tai jonka hän suorittaa omatoimisesti. Mobilisointi palauttaa lihakset ja nivelsiteet normaaliin pituuteen ja parantaa lukkiutuneen nivelen liikelaajuutta.

Mobilisoivassa hieronnassa käytetään apuna liikettä ja kehon osien muodostamaa vipuvarsia, jolloin lihas saadaan myös venymään ja näin parannettua eri nivelten liikeratoja.

Eri nikamien välejä voidaan myös mobilisoida ja saada ns. lukkiutuneet nikamat liikkumaan. Mobilisoivalla hieronnalla hoito voidaan kohdistaa paremmin kehon eri osien lihaksiin, mikä tekee niistä tehokkaampia ja syvävaikutteisempia kuin perinteiset hieronnat. Erilaisten venyttävien liikkeiden kautta pääsee lihas rentoutumaan tehokkaammin.

MOBILISOINNIN VASTA-AIHEET -tuberkuloosi (bakteerin aiheuttama tarttuva tauti), ligamenttiruptuura (sidekudos repeämä), diskusprolapsi (välilevyn pullistuma) , luutumaton fraktuura (luunmurtuma), osteoporoosi (luukato), arteria vertabraliksen (nikamavaltimo) toimintahäiriö, aivoverenkierohäiriö, ja cauda eguina syndroma (selkäytimen hännän puristustilasta aiheutuva oireyhtymä)

Ajanvaraus


Linkki ajanvaraukseen


Arkisin 8-16 puh. 040 5565483
Näin löydät minut


Löydät meidät myös Facebookista

Voit seurata Hieronta Nihaa

myös Facebookissa

Seuraa ja tykkää